Calitate Inainte de Toate !

Case din lemn si din panouri

Construim case din lemn, din panouri, case economice si case la cheie.

Blocuri si cladiri de birouri

Construim blocuri si cladiri de birouri.

Spatii comerciale si poduri

Construim orice tip de spatiu comercial dupa proiectul clientului.

Garantam Pentru Serviciile Prestate !

Construim responsabil

Asiguram calitatea materialelor si nu facem rabat de la cantitatea de componentelor folosite pentru ca materialul obtinut sa aibe o compozitie care sa respecte in totalitate standardele impuse si sa fie durabil peste ani.

Cu noi Este mai usor

Noi ne ocupam si de acte pentru dumneavoastra. Cu o imputernicire legala din partea dumneavoastra unul din agenti nostri se va ocupa de, depunerea actelor necesare proiectului, etc.

Case din lemn si din panouri

Construim case din lemn, din panouri, case economice si case la cheie dupa nevoile clientului.Toate materialele folosite sunt din import si respecta standardele internationale.

Blocuri si cladiri de birouri

Construim blocuri si cladiri de birouri. La cladirile de birou avem tehnologia sa facem cladiri turn de maxim 50 de etaje. La blocuri avem tehnologia necesara pentru un bloc de maxim 20 de etaje.
Suntem o achipa de oameni ambitiosi care isi iubesc munca si pun suflet in ceeace fac.Avem o experienta vasta dobandita in peste 50 de ani de activitate in domeniul constructiilor, experienta transmisa din tata in fiu.Suntem dotati cu cea mai noua tehnologie in domeniul constructiilor atat ca utilaje cat si ca tehnologie de lucru. Ne asumam raspunderea pentru lucrarile facute si garantam pentru calitatea acestora.Indiferent pentru cine construim consideram ca este pentru noi si pentru viitorul nostru.Ne consideram cel mai aspru critic al nostru.