Acasa

Societatea noastra ofera servicii de reparatii pentru ceasuri de mana, ceasuri de masa, ceasuri de perete.

Reparam ceasuri pe baterie dar si ceasuri mecanice indiferent de vechimea acestora.Avem ciasornicari cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu.

Clienti care domiciliaza in Bucuresti ne pot livra personal ceasurile la sediul nostru.Pentru clienti din tara, livrarea produsului se face prin curier dupa ce se discuta cu specialisti nostri si se stabilesc detaliile necesare.

Clienti din tara achita contravaloarea reparatiilor ramburs la curier, cand primesc ceasul functional.

Dupa constatarea problemelor clientul este anuntat in cat timp ceasul va fi reparat.Pe langa serviciile de reparatii, achizitionam ceasuri vechi si oferim preturi avantajoase in functie de vechimea si marca ceasului.

Avem si la vanzare o gama foarte larga de ceasuri incepand cu ceasuri vechi de cateva luni pana la ceasuri de 50 – 60 de ani, originale.

Reparam ceasuri pe baterie dar si ceasuri mecanice indiferent de vechimea acestora.Avem ciasornicari cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu.

Clienti care domiciliaza in Bucuresti ne pot livra personal ceasurile la sediul nostru.Pentru clienti din tara, livrarea produsului se face prin curier dupa ce se discuta cu specialisti nostri si se stabilesc detaliile necesare.