Despre noi

Echipa noastra de ceasornicari specialisti are o experienta in domeniu acumulata in cel putin 20 de ani de experienta.

Avem atestate si diplome dobandite la cursurile de ceasornicari.Avem clienti fideli cu care colaboram de mai multi ani si care ne recomanda cu caldura, fiind multumiti de seriozitatea si promtitudinea cu care sunt tratati de fiecare data cand apeleaza la serviciile noastre.

Incercam in permanenta sa ne dezvoltam modul de lucru pentru a identifica cat mai repede problemela dar si pentru a gasi solutia potrivita si pentru a indeparta cauza problemelor astfel incat in viitor sa facem tot posibilul sa nu mai apara aceeasi problema la ceasul respectiv.

Echipa noastra de ceasornicari specialisti are o experienta in domeniu acumulata in cel putin 20 de ani de experienta.

Avem atestate si diplome dobandite la cursurile de ceasornicari.Avem clienti fideli cu care colaboram de mai multi ani si care ne recomanda cu caldura, fiind multumiti de seriozitatea si promtitudinea cu care sunt tratati de fiecare data cand apeleaza la serviciile noastre.

Incercam in permanenta sa ne dezvoltam modul de lucru pentru a identifica cat mai repede problemela dar si pentru a gasi solutia potrivita si pentru a indeparta cauza problemelor astfel incat in viitor sa facem tot posibilul sa nu mai apara aceeasi problema la ceasul respectiv.