Acasa

O florarie cu stil si eleganta bazata pe o gama foarte larga de flori, inspiratie, pasiune si seriozitate fata de clienti nostri.

Puteti alege buchetul potrivit pentru iubita, sotia, mama, vecina, colega sau chiar sefa dumneavoastra direct din floraria noastra. 

Daca nu aveti timpul necesar pentru a ajunge la noi nu este nici o problema, puteti comanda telefonic si noi va aducem buchetul. 

Daca nu aveti timp sa duceti buchetul destinatarului, sarbatoritului ne ocupam si de acest aspect, unul din agenti nostri livreaza personal buchetul din partea dumneavoastra.

Inca din 1990 activam in domeniul florilor.

Suntem importator direct de flori din mai multe tari si avem preturi negociabile in functie de tipul de flori alese si de cantitatea achizitionate.

Avem florarii deschise in cele mai mari orase din tara.

Ne indrumam clientii inspre cea mai buna alegere in functie de bugetul de care dispun si de scopul sau ocazia cu care achizitioneaza florile.

La cerere si cu o suma achitata in avans putem aduce direct clientului cantitati mari de flori, buchete sau in ghiveci, in functie de cerintele acestuia.